Alamat Showroom

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

© Copyright 2024 Pembekal Cenderahati.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Pembekal Cenderahati Korporat Pilihan Ramai

Tempah Printing Pendrive Terus Dari Kilang

printing pendrive direct kilang

Anda memerlukan cenderahati yang unik dan canggih? Mesti jarang dengar kan orang jadikan printing pendrive sebagai cenderahati?

Apa kata anda tempah printing pendrive dengan kami. Barulah cenderahati tu lain daripada yang lain dan tak cliche seperti cenderahati yang lain.

Ia sesuai dijadikan sebagai cenderahati untuk dijadikan sebagai door gift untuk sesuatu majlis. Sekarang ni semua kerja guna teknologi kan. Jadi hadiah pendrive ni sangat-sangat berguna untuk seseorang itu mudah untuk menyimpan sebarang maklumat.

Kami telah berpengalaman lebih dari 8 tahun dalam industri printing dan mempunyai kilang printing sendiri serta menjanjikan harga yang murah terus dari kilang. Kami juga amat menekankan kualiti dan kepuasan pelanggan.

Printing yang kami gunakan adalah sangat berkualiti bagi mengekalkan warna supaya tahan lebih lama tanpa perlu risau printing pendrive akan pudar dan rekaan design yang dibuat sangat jelas. Pendrive ini boleh print depan dan belakang dengan rekaan design anda sendiri.

Nak letak logo syarikat, logo jenama pun boleh dan sesuai untuk dihadiahkan pada pekerja atau pelanggan anda.

Tempahan Pendrive Dengan Kami

pendrive
  1. Pilih design yang ingin dicetak di printing pendrive
  2. Tentukan bilangan kuantiti printing pendrive
  3. Email atau whatsapp maklumat tersebut untuk dapatkan sebut harga
  4. Buat pembayaran pendahuluan untuk kami proses tempahan anda
  5. Tempahan printing pendrive akan diproses di kilang kami
  6. Tempahan siap sedia untuk diambil. Kami juga boleh membuat penghantaran ke tempat anda.
tempah pendrive direct kilang

Mudah sahaja kan membuat tempahan dengan kami? Mari tempah pendrive di Mafeya Sdn Bhd.

Harga yang murah dan mampu milik kami tawarkan kepada anda. Jika anda inginkan pendrive yang menarik dan bergaya ini, boleh segera membuat tempahan di talian 0172290224 atau terus walk in ke kedai kami Mafeya Apparvel di Seksyen 7, Shah Alam.

LOKASI SHOWROOM (Mafeya Apparel)

TEAM CETAK (Kilang Printing T-Shirt & Embroidery)

32-A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

WAKTU PEJABAT

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

HOTLINE

03 – 5523 6690 (Office)

Team Cetak
printing pen drivetempah pendrive

0 Komen

Kami tidak bertanggungjawab kepada komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya pemilik komen. Anda dilarang untuk menulis komen berunsur spam, bersifat kasar, menyakitkan hati, lucah, lari dari topik dan perkara-perkara yang melanggar undang-undang.

Tiada komen lagi. Jadi yang pertama komen artikel ini.

Buat Komen

Nota: Alamat e-mel anda tidak akan dikongsi oleh pihak ketiga. Ruang bertanda * adalah wajib diisi.

Nak Buat Tempahan Cenderahati Korporat?

Hubungi kami sekarang untuk buat tempahan cenderahati korporat. Pengawai jualan kami sedia melayan pertanyaan dan tempahan anda.

Hubungi Kami

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

Statistik

003234
Users Today : 67
Users Yesterday : 174
This Month : 3159
This Year : 3234
Total Users : 3234
Views Today : 354
Total views : 9688
Who's Online : 2

The information contained on this website is for general information purposes only. We endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2024 PembekalCenderahati. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

Pertanyaan & Tempahan

WhatsApp & Tempahan